Over ons

Wie zijn wij?

Door onze creatieve en ondernemende krachten te bundelen zijn wij op het idee gekomen om nooit meer afhankelijk te zijn van de standaard hoesjes op de markt, of om daadwerkelijk tijd vrij te moeten maken om een hoesje te kopen. Door het concept te ontwikkelen op abonnementsbasis nemen wij verantwoordelijkheden af van klanten die geen tijd of zin hebben om elke keer na te moeten denken over de bescherming van hun gevoelige smartphone en nemen wij deze op ons. 

Daarnaast zijn onze designs uniek en zelfontworpen wat ervoor zorgt dat jij elke maand opnieuw verrast wordt met een spectaculair hoesje gebaseerd op het thema wat jou het meest aantrekt. Alles wordt voor jou gedaan! Wij doen het zoals wij het zouden willen zien: uniek, efficiënt en makkelijk!

Sfeerfoto
creation
Creatieve ideeën

Wij laten ons inspireren door onze klanten, bijzondere dagen en dagelijkse bezigheden waar wij en jullie enthousiast van worden. Zo zorgen wij ervoor dat er altijd aan de wensen van elk individu voldaan wordt. 

graphic-design
Design proces

Jullie leiden en wij volgen. In ons design proces is klant altijd koning(in). Wat jullie bedenken maken wij realiteit en nog verder. Door de beste elementen uit elke dag te plukken en in een groot canvas te schetsen ontwerpen wij de ideale hoesjes volgens onze trouwe klanten.

search
Qualiteit

Het verschil tussen ons en een ander vind je niet alleen in de unieke designs maar ook in de kwaliteit van onze hoesjes. Er is geen twijfel over mogelijk dat wij topkwaliteit gebruiken waar je jaren mee kan doen en geen kras op jouw telefoon mee gaat vinden. Quality over quantity? Wij hebben allebei. 

delivery-truck
Snelle levering

Zodra jouw bestelling binnen is gaan wij direct aan de slag. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij gelijk geholpen bent en jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou thuis wordt geleverd. Nogmaals, jij bent de koning(in). En aan jouw wensen zullen wij voldoen! 

Smartphonehoesjes

Door een hoesje aan te schaffen zorg jij ervoor dat jouw smartphone uiterst beschermd wordt tegen van alles en nog wat. Wij gebruiken onze telefoons regelmatig waarop de kans op schade vergroot is en dit ook binnen de kortste keren plaatsvindt. Telefoonhoesjes zijn gemaakt om dit te voorkomen. Zo kan jij optimaal en zo lang mogelijk van jouw toestel genieten. 

Waarom is een telefoonhoesje belangrijk?

Een telefoonhoesje is enorm belangrijk zodat jouw telefoon wordt beschermd. Onze smartphones worden met ieder model kwetsbaarder en we willen schade natuurlijk tegenhouden – hiervoor komt een hoesje dus praktisch in het spel. Of het nou bij aanschaf van een nieuwe telefoon is of later in het proces, een hoesje is iets wat jou goed voorbereidt en waar je nooit spijt van krijgt omdat het jouw smartphone veilig stelt van krassen, deuken en barsten.

Wat voor soort hoesje heb ik nodig?

Je hebt vele verschillende telefoonhoesjes. Om jou te helpen de juiste keuze te maken tussen de verschillende soorten hoesjes hebben wij ze hieronder op een rijtje benoemd. 

Backcover hoesje

Een backcover is er om de achter- en zijkanten van je telefoon te beschermen. Omdat deze alleen op de achter- en zijkanten valt zal het ook het zichtbare van jouw telefoon minimaal aanpassen. Je iPhone houdt ongeveer dezelfde dikte en kan snel worden bediend. De hoesjes in onze webshop zijn gemaakt van siliconen en zijn daarom flexibel, duurzaam, bieden extra grip en ze absorberen schokken.  

Flipcases, bookcase en portemonnee hoesjes

Hoesjes kunnen ook voor meerdere dingen gebruikt worden dan alleen de bescherming van telefoons. Van alle hoesjes beschermt de flip case de telefoon het beste aangezien deze de voor-, achter- en zijkanten veilig houdt. Vaak is er binnenin het hoesje geld voor een pasje of briefgeld waardoor deze als multifunctioneel wordt gezien. 

De voordelen van onze telefoonhoesjes

Onze hoesjes zijn behalve duurzaam ook nog eens gemaakt van topkwaliteit. Bovendien maken onze unieke en hippe designs de telefoonhoesjes buitengewoon zeldzaam. Nergens anders kan je er eentje vinden als bij ons.